Receita de biscoito de laranxa en Guimaralia Te Ve

Receita de biscoito de laranxa en Guimaralia Te Ve

Marzo 27/concello/Xeral

Compartimos aquí a receita do biscoito de laranxa que preparou Nerea López para Guimaralia Te Ve. Unha receita fácil de realizar con ingredientes sinxelos, para animar estes días de corentena. 

Ingredientes:

70 ml aceite de xirasol

200 g azucre

170g fariña

3 ovos

1 sobre de fermento (tipo Royal)

1 laranxa de zume

Método:

- Prender o forno a 180ºC con calor arriba e abaixo

- Cortar a laranxa en anacos e engadir o aceite, o azucre e os ovos. Bater todo.

- Engadir a fariña peneirada, e o fermento. Mesturar coa espátula en movementos circulares.

- Engraxar un molde con aceite e empoar con fariña, ou ben poñer papel de forno

- Verter a masa no molde e deixar no forno 40 minutos con calor só por abaixo. É importante non abrir o forno antes de que rematen os 40 minutos.

Podes descargar a receita aquí (PDF)

Mira o vídeo-receita de Guimaralia Te Ve no noso canle de YouTube



RELATED POSTS